ONS WERK

Newport Nesselanden

Rotterdam - Nesselanden

In opdracht van de ontwikkelingscombinatie Newport Nesselanden zijn wij op zoek naar partijen welke zich willen vestigen in de plint van het markante gebouw Kopenhagen.

Met uitzicht op de Zevenhuizense plas zijn in de afgelopen jaren vele woningen gebouwd. Onder zorgvuldige architectuur ontstaat een plek met een eigen identiteit waar het heerlijk toeven is: Newport Nesselande Rotterdam. Wonen, winkelen, flaneren, een middagje op het strand. Hier komt het allemaal samen.

Met 3 woontorens, eengezinswoningen en een winkelcentrum is deze prijswinnende locatie met recht indrukwekkend te noemen. Kopenhagen is het laatste deelplan van het project en bestaat uit 28 eengezinswoningen, 44 koop- en 49 huur appartementen. Onder de appartementen zijn in totaal 3 ruimtes beschikbaar voor diverse commerciële functies.  

In opdracht van Newport Nesselanden CV zijn wij op zoek naar de beste functies voor deze ruimtes. De ruimtes, met oppervlaktes van 376 m², 421 m² en 358 m², van grenzen aan de wandelpromenade en hebben allen uitzicht op de plas.

Alle informatie is te vinden op www.newport-nesselanden.nl en ook op de speciale ontwikkelde Facebookpagina.

CREDITS