ONS WERK

Overkamppark

Dordrecht - Overkamppark

In opdracht van AM hebben wij vorige jaar de derde van drie torens in een kort tijdsbestek in verkoop mogen brengen. Inmiddels zijn bijna alle woningen verkocht en is de bouw gestart. De kopers zijn erg enthousiast over de voortgang van dit bijzondere project aan de Overkampweg te Dordrecht.

Dubbeldam was tot 1970 een zelfstandige gemeente waar veel welgestelde ondernemers en notabelen uit Dordrecht woonden. Ze kozen voor het lommerrijke dorp net buitende stad. Nu is Dubbeldam een welvarende wijk aan de rand van Dordrecht waar Overkamppark gerealiseerd wordt. Dubbeldam heeft nog steeds iets van een dorp. In het centrum zijn winkels voor alle dagelijkse boodschappen. Bovendien is er wekelijks een markt. De wijken rondom de oude kern kennen een ruime opzet met veel vrijstaande woningen. Het beeld van een welgestelde voorstad blijft behouden.

In het Overkamppark, gelegen aan de Overkampweg, zijn nu drie appartementen gebouwen gerealiseerd. De gebouwen na elkaar ontwikkeld en gerealiseerd. Voor het laatste gebouw zijn wij benaderd voor de uitontwikkeling en voor de verkoop van de appartementen. De appartementen vallen op door hun riante living, plafondhoge kozijnen en in genereuze plattegronden. De gebouwen hebben een alzijdige uitstraling, iedere verdieping heeft slechts vier appartementen met minimaal aan twee zijden raam partijen. De terrassen en/of balkons zijn allemaal op een hoek gesitueerden bieden uitzicht op het Overkamppark of richting Oudendijk. Parkeren kan in de overdekte parkeergarage.

CREDITS